MEĐUNARODNI KONGRES SPORTSKE MEDICINE, SPORTSKIH NAUKA I ANTI-DOPINGA U SPORTU “VREME INOVACIJA”

MEĐUNARODNI KONGRES SPORTSKE MEDICINE, SPORTSKIH NAUKA I ANTI-DOPINGA U SPORTU “VREME INOVACIJA”

Datum: 30.05.-1.06.2024.
Mesto održavanja: Beograd

 
Poštovane kolege i prijatelji,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da Ministarstvo sporta Republike Srbije, zajedno sa Republičkim zavodom za sport i medicinu sporta i Antidoping agencijom Republike Srbije, organizuje ”Kongres sportske medicine, sportskih nauka i borbe protiv dopinga u sportu – vreme inovacija”, sa međunarodnim učešćem koji će se održati od 30. maja do 1. juna 2024. godine, u Republičkom Zavodu za sport i medicinu sporta, u Beogradu. Na kongresu će biti predstavljena najnovija dostignuća u oblasti sportskih nauka, medicine sporta i borbe protiv dopinga.

Ovaj događaj okupiće vodeće stručnjake, istraživače, lekare, trenere i predstavnike sportskih organizacija iz cele Srbije. Kongres će obuhvatiti širok spektar tema, uključujući sportske povrede, sportsku kardiologiju, sportsku ishranu i suplementaciju, rehabilitaciju povreda, borbu protiv dopinga u sportu, najnovije tehnologije i metodologije u sportskoj medicini, etičke i pravne aspekte, kao i nove trendove u treningu i performansama sportista.

U prilog tome govori i činjenica da, pored Republičkog zavoda za sport i medicinu sporta i Antidoping agencije Republike Srbije, Kongres podržavaju i Fakultet medicinskih nauka Univerziteta u Kragujevcu, Medicinski fakultet Univerziteta u Novom Sadu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Beogradu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Novom Sadu, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja Univerziteta u Nišu i Fakultet za sport Univerziteta Union Nikola Tesla.

Nadamo se da ćete biti deo ovog važnog događaja, i da ćete nam se pridružiti u Beogradu od 30.05. do 01.06. 2024. godine.

 

PRILOZI:

 

 Više informacija
 Program

About US
We provide expert in organization Conference & Events in a field of Biomedical Science and Industry...
Contact

Aria Conference & Events doo
Karadjordjev trg 34, Beograd-Zemun, Serbia
Activity Code: 8230
Type of activity: Meetings and fairs organizing activities
Identification number: 21254436
VAT: 109851552
www.aria.co.rs
Phone: 011 2600 978
E mail: office@aria.co.rs